Home » Salon

 

SCHOONHEIDSSALON All Cosmetics

 

 
 
images7.jpg

All COSMETICS werkt in de salon met de producten van dr eckstein en met de dode zee producten van LA CURE

Met de producten van de dode zee is het al jaren een bewezen feit dat deze mineralen een therapeutische werking hebben bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en acne. Cleopatra bouwde haar farmaceutische en cosmetische fabrieken dichtbij de heilzame Dode Zee. Als schoonheidsspecialist heb ik bewust gekozen voor schoonheidsproducten afkomstig uit de Dode Zee. De mineralen van de Dode Zee zijn namelijk instaat om die mineralen af te geven aan de huid die uw huid nodig heeft.

Terwijl u geniet van één van de vele gezichts-en of lichaamsbehandelingen wordt er gewerkt aan de huid.

Naast ontspanning, verzorging en huidverbetering kunt u op bij all cosmetics ook terecht voor epileren harsen wimpers verven pedicure visagie rugmassage schoudermassage hand en armmassages.Ook tijdens een behandeling te combineren.

images0.jpg

La Cure Moisturizing Cream met natuurlijke Dode Zee mineralen, vitamine E en natuurlijke fruitextracten is de perfecte oplossing voor een intensieve hydratatie van de huid. De crème wordt uitstekend geabsorbeerd zonder aanbrengen van een uitwendige vetlaag terwijl de crème de natuurlijke vochtbalans van de huid hersteld. De crème is zorgvuldig bereid om de huid te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden en droogte.

Facial-Mud-Mask2-150gm.jpg

Nog een zeer goed werkend product van la cure is de black mud mask


De modder is rijk aan mineralen en enzymen, nodig voor de stofwisseling in en om de cellen
. Deze enzymen bevorderen de opname van de mineralen.
Modder heeft invloed op de vorming van rode bloedlichaampjes en stimuleert de bloedcirculatie, dit bevordert de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof in de huid en afvoer van afvalstoffen, wat zich laat zien in een betere doorbloeding. De huidskleur verbetert en ziet er fris en gezond uit.
Modder werkt vochtafdrijvend, heeft invloed op het onderhuids vetweefsel, kan afvalstoffen
afvoeren.
Modder helpt de opperhuid te reinigen door de dode huidcellen te verwijderen.
Modder zuivert en voedt de huid met mineralen uit de Dode Zee.
Modder herstelt de elasticiteit van de huid, en geeft haar een jongere en zachtere uitstraling.
Modder vertraagt het ontstaan van rimpels in het gezicht, verzacht lijntjes zoals “kraaienpootjes” en verbetert de huidstructuur.
Modder werkt pijnverdrijvend.
Modder herstelt en vernieuwt de huid en maakt haar gezond.
Modder maakt de huid stralend en zacht.
Modder helpt diepzittende huidproblemen te verwijderen zoals acné, psoriasis, eczeem en sproeten.


Onze La Cure modder bevat geen chemische toevoegingen. Het wordt direct uit het geologische sediment van de Dode Zee gehaald. De natuur zelf heeft deze unieke modder geproduceerd, rijk aan mineralen en organische elementen. Een proces dat miljoenen jaren in beslag heeft genomen. Het is onmogelijk om de eigenschappen commercieel te imiteren.
 

 

Een geschenk van de natuur

Onderzoeken hebben opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Dit waarborgt een optimale kwaliteit van dr eckstein preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen worden gecombineert en met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten bewerkt waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.