Home » waxen/harsen

De Waxsalon van Leiden

Professioneel   Waxen of harsen

Er bestaan vele manieren om ongewenst haartjes te verwijderen van ons lichaam.  Harsen/waxen  is daar een van. Het is een tijdelijke ontharing die het haar met wortel en al verwijdert. Bij scheren en het gebruik van ontharingscrèmes blijven de wortels intact, waardoor je eerst vervelende stoppels krijgt en je haar vervolgens heel snel weer terug groeit. Met waxen/harsen blijft je haar gemiddeld 4 weken weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Ook worden dode huidcellen verwijderd tijdens het hars proces, wat in een zijde zachte huid resulteert. Wij gebruiken de beste filmwax van Nederland en België. deze wax hecht zich alleen aan de haren en niet aan de huid. Hierdoor is de behandeling van de gevoelige delen van het lichaam zo goed als bijna pijnloos en geeft geen irritaties na de wax behandeling

 
 
                                                     

Wij staan garant voor een professionele en snelle waxbehandeling.

 

 

Ongewenste haren, stoppels en geïrriteerde huidoppervlakten?

Waxsalon Leiden  biedt de oplossing! Wij verwijderen de haren  snel, doeltreffend en tegen een scherpe prijs. Je kunt bij ons terecht voor iedere waxbehandeling van het hele lichaam of gezicht, In onze Waxsalon staat Hygiene voorop. Voor iedere klant wordt een schone handoek gebruikt en alle  spatels worden dan ook maar eenmalig gebruikt.

U kunt bij ons terecht voor het waxen van benen armen oksels bikinilijn (geheel of gedeeltelijk) wenkbrauwen bovenlip kin wangen rug schouders borst enz.

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

1. Reinigen
We beginnen met een kalmerende, pre-wax cleanser om al het make-up, olie of lotion te verwijderen voor de behandeling.

2. Bescherming
Vervolgens gebruiken we onze pre-wax olie om er voor te zorgen dat het wax niet aan de huid plakt maar alleen aan de haartjes.

3. Waxen
Onze exclusieve wax is ons geheim voor een bijna pijnloze behandeling voor de gevoelige delen van het lichaam b.v gezicht , oksels  bikinilijn. Het is veel zachter voor de  huid dan de traditionele hars. . De wax word aangebracht met een metalen of een houten spatel. Bij harde hars zodra het afgekoeld is word deze in 1 trekbeweging verwijderd zonder gebruik van harsstrips.

Speciaal voor de grotere en minder gevoelige delen van het lichaam  wordt er gekozen  voor de warme hars deze wordt dan verwijdert met strips.

4. Nabehandeling
De laatste stap is het verwennen van je huid.

Na het harsen wordt een exclusieve serum tegen ingegroeide haar voor het voorkomen van puistjes en bultjes aangebracht,  tevens een verkoelende crème. De behandelingen in het gezicht maken we af met een Calming Cream.

 

Waar u op moet letten de eerste 24 uur na de behandeling

• Neem geen heet bad of hete douche
• Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen
• Ga niet naar de sauna
• Vermijdt chloorwater of zoutwater
• Draag geen strakke of niet ademende kleding
• Niet intensief sporten of trainen
• Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid zoals bijvoorbeeld een bodylotion
• Gebruik geen producten waarin zuren zitten (AHA'S)
• Niet scrubben binnen 3 dagen na het harsen omdat uw huid dan nog gevoelig kan zijn

Na 3 dagen kunt u als u aanleg heeft voor ingroeiende haren de huid regelmatig mild scrubben. Ook is er een lotion die ingegroeide haren voorkomt. Deze producten zijn indien gewenst in ons intituut te koop. Het is niet aan te raden om rondom uw menstruatiecyclus een brazilian wax uit te laten voeren, dit i.v.m. de extra gevoeligheid die hierbij komt kijken, indien het niet anders kan helpt het vaak om een paracetamol vantevoren in te nemen. Scheer uw haar nooit tussen de wax afspraken door, dit verstoort namelijk de ontharingscyclus.

 

 

 

Better waxing

Welke wax wordt er in onze salon gebruikt :

In onze waxsalon wordt zowel met harde wax (filmhars)  als met warme wax ( waxstrips ) gewerkt.

Wij werken met het merk Better waxing.

 

Filmhars 

Bij filmhars wordt de hars aangebracht met spatels en zonder strips verwijderd. Doordat filmhars zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid, wordt deze methode door sommige als prettiger en minder pijnlijk ervaren. Filmhars wordt vooral gebruikt voor gevoelige lichaamsdelen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian wax. Wij werken op de gevoelige delen met coolflex filmhars deze heeft een laag temperatuur gebruik zodat het waxen van de intieme delen nog minder pijnlijk is.

 

Waxstrips

Bij waxstrips wordt de warme hars op de huid aangebracht en met een strip worden zowel de hars als de haren razendsnel verwijderd. Deze harsmethode is vooral geschikt voor de grotere en minder gevoelige delen van het lichaam.B.v benen  armen of rug..

 

Bij All Cosmetics  geven we graag advies welke methode voor welke behandeling  voor u het beste is.

 

Ook kunt u bij waxsalon leiden terecht voor een bikiniwax geheel of gedeeltelijk.

Wat is een bikini wax

Bij een bikini wax wordt de schaamstreek (de venusheuvel ) gewaxt.

U kunt kiezen of u het in zijn geheel geharst wil hebben of gedeeltelijk 

Het waxen van deze intieme gebieden wordt steeds populairder. en steeds meer vrouwen kiezen voor deze manier .Een bikini wax zorgt ervoor dat je je geen zorgen over je uiterlijk hoeft te maken, je loopt er altijd glad en verzorgd bij.

Verschil tussen bikini wax en brazilian wax

Men vraagt zich nog wel eens af wat het verschil tussen een bikini wax en een brazilian wax is. Bij een bikini wax worden de gebieden gewaxt welke in een bikini onbedekt zijn. Hierbij moet je met name denken aan de liezen. Bij een brazilian wax wordt alles gewaxt. Hierbij worden dus ook de gebieden welke bedekt zijn door een bikini gewaxt.

 

Waxen / Harsen Prijs
Bikinilijn streepje of geheel € 30
Bikini wax € 17
Waxen Oksels € 17
Waxen Liezen € 15
Waxen Bovenarm € 20
Waxen Onderarm € 20
Waxen Gehele armen € 35
Waxen Bovenbenen € 25
Waxen Onderbenen € 25
Waxen Gehele benen € 40
Waxen Gehele benen incl billen € 45
Waxen Rug € 30
Waxen Rug en schouders € 40
waxen bovenlip € 10
Waxen kin € 10
Waxen voorhoofd € 10
waxen wenkbrauw € 16
waxen wangen € 10
Wax combinaties Prijs
Bovenlip en kin € 17,50
Benen en bikinilijn € 49,50
Benen en liezen € 49,50
Benen, bikinilijn streep of geheel oksels armen € 90
Waxen gehele gezicht incl wenkbrauwen € 40