VANAF NU IS HET MOGELIJK OM NAILART TE BOEKEN BIJ JE BEHANDELING

 

 

Release your inner creative bubble. Onze stylisten zorgen ervoor dat je nagels er uniek en tiptop uitzien. Denk aan de laatste NAILART trends en verschillende kleuren canvas. Alle nailart die wij zetten is handgemaakt en geschilderd op de nagel. De mogelijkheden zijn oneindig! Denk aan animal prints, folies, blingbling, swirls maar ook unieke cartoons en kleine iconen zoals 
smileys, Hello Kitty, flames, vlindertjes hartjes, sterretjes en nog veel meer. Ook de ouderwetse Nailart is mogelijk zoals French Manicure en stamps. De Nailart is beschikbaar zowel bij de verlenging maar ook bij de normale BIAB of op de eigen nagel.
Wij bieden op dit moment level 1, 2 , 3, 4  nailart aan.  Levels zijn tijdgebonden . Kiest u voor level 1 zal een nailart aan extra tijd ongeveer  15 minuten zijn.  Kiest u voor level 2 zal er ongeveer 25 minuten extra aan tijd gerekend worden, level 3 ongeveer 30 minuten en level 4 ongeveer  45 minuten extra tijd.Houd u daarom van te voren goed rekening met wat u op de nagels wilt hebben en het goede level boekt bij online boeken.