Tanden Bleken

 Witte tanden krijgen, is gelukkig niet meer zo moeilijk. Binnen een uurtje of twee heb je al het gewenste resultaat. Althans als je het tanden bleken overlaat aan onze professionals.

Wittere tanden binnen een uur

Wie wilt er nu geen stralende lach met mooie witte tanden?  Die stralende lach is er misschien al en die mooie wittere tanden zijn ook voor u nu binnen handbereik zonder al te veel kosten te maken. 

Veel mensen laten hun tanden bleken om beter voor de dag te komen.

Hoewel niet ieder gebit parelwit kan worden, is het wel mogelijk om op een veilige manier uw tanden meerdere tinten lichter te maken.

 

100% veilig tandenbleken.

Per 1 november 2012 is het  wettelijk niet langer meer toegestaan om sterke bleekmiddelen te gebruiken voor het bleken van tanden.

Tandartsenpraktijken mogen alleen nog maar met waterstofperoxide werken.

Een nadeel hiervan is dat de  waterstofperoxide het tandglazuur aantast. Hierdoor kan het zijn dat je na het bleken met waterstofperoxide een aantal dagen last van pijnscheuten en pijnlijke tanden hebt. Een goed alternatief is het laten bleken van de tanden met een bleekgel zonder waterstofperoxide.

Peroxidevrij bleekgel.

Onze gel is effectief, pijnloos en geeft direct resultaat en is 100% veilig .

Ook tast deze gel het tandglazuur en vullingen niet aan. De gel is geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een nog beter resultaat. De speciale bleekgel die wij gebruiken is getest, gefabriceerd en goedgekeurd in Europa. 

Tanden bleken is over het algemeen volledig pijnloos. Dit wil zeggen dat 90% geen last ervaart.

Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten.

Het is altijd op eigen risico.

Behandelingen.

U kunt uw tanden extra wit laten bleken  en een maximaal resultaat behalen door een voor en nabehandeling bij de boeking te kiezen.
Bij de voorbehandeling wordt met een speciale pasta het tandsteen vermindert waardoor de bleekgel beter wordt opgenomen en de gel beter zijn werk kan doen.
Als nabehandeling krijgt men een speciale remineralisatie gel op de tanden. 
Deze speciale remineralisatiegel  zorgt dat de tanden nog  nawitten,  en de tanden gehydrateert worden na de de behandeling.  Deze hydratatie is heel belangrijk  zodat je geen gevoelige tanden krijgt na het tanden bleken.

 

PROBEER BEHANDELING

Dit is een behandeling waar je tanden  2 a 3 tintjes lichter van kunnen worden. Geschikt als  probeer, opfris , reiniging of return behandeling als je terugkomt na drie maanden. 

2 sessies  € 40,-

Totaal  45 minuten.

 

UURS BEHANDELING

Bij deze behandeling krijgt u zichtbaar wittere tanden Resultaat variërend 4 tot 8 tinten lichter.
3 sessies  € 60

Totaal 1 uur

 

VIP BEHANDELING

Zichtbaar resultaat van deze behandeling variërend  tot 10 tinten lichter.
5 sessies € 80

Totaal  1 uur en  40 minten.

   

 

SUPER WHITE

Aan te bevelen als u voor het eerst uw tanden laat bleken. Bij Hardnekkige aanslag , Rokers  of als je al wat ouder bent. De te behalen resultaten variërend  tot 12 tinten lichter. 
6 sessies € 99,50

Totaal  2 uur.

 

 

 

Alle gekozen behandel sessies zijn achter elkaar op een dag.

 

Bovenstaande klant heeft een behandeling van 6 sessies gehad.