Aprés gel X Nails zijn op dit moment de eerste en enigste soft gel nagel verlengingssysteem! 

 

 

Waar zijn ze van gemaakt?

Apres gel X nagelverlengingen zijn gemaakt van dezelfde gel die in de traditionele gels zit. Dit betekent dat ze een stuk dunner, kneedbaarder en – het beste van alles – er veel natuurlijker uitzien dan de traditionele extensions zoals de acryl of gelnagels.

Apres gel X nageltips zijn gemaakt van zachte gelformules, hierdoor zijn ze makkelijker af te weken, overmatig vijlen is niet meer nodig met dit systeem, 

In tegenstelling tot acryl, dat alleen een verlengstuk is aan de punt, bedekt Aprés nails het hele nagelbed, waardoor een veiligere ruimte voor natuurlijke nagelgroei ontstaat met veel minder schade aan de natuurlijke nagels!. Probeer Apres gel x nails een keer als alternatief voor traditionele acryl- of harde gel-uitbreidingen.

Apres gel x nagels zijn ook heel handig als je eenmalig een keer nagels wilt voor een bruiloft of vakantie, of omdat je niet wilt dat je natuurlijke nagels dunner of beschadigen zoals bij gebruik van acryl of gelnagels.

 

Hoe worden ze toegepast?

Eerst wordt je eigen nagel geprepareerd met een primer. Hierna wordt er een rubber base op de natuurlijke nagel aangebracht.

De full extension tips worden vervolgens aangebracht met een heldere dikkere gel over de gehele nagel , die wordt uitgehard onder een LED-lamp om deze aan de natuurlijke nagel te laten hechten. Eenmaal aangebracht worden ze in vorm gevijld en gelakt met een gellak u kunt ook een gellak naturel kleur kiezen zodat ze er heel natuurlijk uitzien. Het hele proces duurt ongeveer een uur.

 

Apres X extensions groeien uit in de loop van ongeveer 2 a 3 weken de uitgroei is veel minder opvallend met Apres x nagels omdat ze dunner zijn. U kunt bij te erge uitgroei de nagels zelf verwijderen of door ons laten verwijderen. Ook kunt u deze nagels als ze nog goed vast zitten na 3 -4 weken op laten vullen.