Vakbekwaam en professioneel
Home » Nagelstudio leiden

Nu ook gellak  gelpolish mogelijk bij All Cosmetics

NAGELSTUDIO LEIDEN

 

Zoals u al eerder kon lezen is All Cosmetics de langst bestaande Nagelstudio in Leiden en omstreken.

 

Nagelstudio Leiden All Cosmetics is opgericht in 1987 door Christa Werkhoven, zij werkt nog steeds als nagelstyliste bij All Cosmetics.

 

Inmiddels is All Cosmetics alweer drie keer verhuisd wegens uitbreiding van de studio .

All Cosmetics is een ruim opgezette nagelstudio met drie behandeltafels.

Ook kunt u bij ons terecht voor verkoop van kunstnagelproducten.( zie onze webshop voor verkoop nagelproducten )

Bij All Cosmetics staat hygiëne, klantvriendelijkheid, service, en vooral kwaliteit voorop.

 

Onze Nagelstudio staat vooral bekend om het zetten van natuurlijke nagels.

En u staat bij ons niet binnen een half uur weer buiten wij nemen de tijd voor u.

 

Nagelstylist is een vrij beroep, dit betekent dat het beroep nagelstyliste niet door de Nederlandse overheid  erkend of beschermd is en dat er geen wettelijke erkende diploma’s of opleidingen nodig zijn om als nagelstyliste werkzaam te zijn.

Helaas zien wij steeds meer nagelstudio's waar bij de nagelstyliste ondeskundig kunstnagels aanbrengt.

Het verkeerd zetten van kunstnagels kan grote ellende veroorzaken.

Het is daarom verstandig om bij een nagelstyliste te informeren of zij bij een opleidingsinstituut een examen heeft behaald, het geeft toch aan dat iemand weet waarmee zij bezig is.

 

Als een nagelstudio al voor een langere tijd gevestigd is dan is dit ook een goede indicator om te bepalen of iemand wel of niet een professional is. De branche- en vakvereniging Het Nagelgilde heeft per 1 mei 2007 een eigen erkenningsregeling voor nagelstudio's. Een door Het Nagelgilde ‘Erkend Nagelstudio’ is gecontroleerd op o.a. vakbekwaamheid, hygiëne in het werk, veiligheid in het werk en ondernemerschap.

De door Het Nagelgilde erkende nagelstudio’s zijn te herkennen aan een speciaal muurschild.

 

 

 

 

 

                   zaak2.jpg     

                                                                                  Nagelstudio Leiden All Cosmetics

 

  

Kunstnagels

Hoewel je tegenwoordig steeds meer Kunstnagels ziet verbazen we ons nog steeds hoe weinig mensen er iets vanaf weten. Terwijl het echt al jaren gebruikt wordt zijn er toch nog wat fabeltjes.

Gel of Acryl zou slecht zijn voor je eigen nagels. Dit hoeft echter niet . U moet er rekening mee houden dat het product gehecht zit op uw natuurlijke nagel. De grootste fout die vaak gemaakt wordt is dat men de nagels eraf wil 'trekken' en hiermee de eigen nagels beschadigd. Wilt u uw kunstnagels niet meer laat ze dan verwijderen door een professionele nagelstyliste en zorg ervoor dat uw natuurlijke nagels na het verwijderen in goede conditie blijven d.m.v manicure of een calsium topcoat

Ook zouden kunstnagels niet goed blijven zitten en snel breken.Dat is niet waar daar de  techniek de laatste jaren zo goed ontwikkeld is dat je er bijna alles mee kunt doen en de kunstnagels zelfs drie keer zo hard en stevig zijn als je eigen nagels. Koester uw kunstnagels echter wel en gebruik ze niet als gereedschap.Toch is het mogelijk dat er helaas een kan breken of loslaten, dit kan komen door onvoorzichtig met de nagels omgaan, of u heeft risico nagels(wijd uitlopend of hele erge nagelbijt nagels) mocht dit gebeuren gaat u dan gelijk naar de studio terug u heeft een week garantie.Ook zien kunstnagels er niet nep of dik uit, kijk naar de foto's en oordeel zelf.

   

Ovaal, rond spits of vierkant, wij kunnen de kunstnagels alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van uw smaak, lifestyle en vorm van uw nagelbed adviseren wij een nagelvorm die perfect bij u past .

 

ACRYLNAGELS

Acrylnagels zijn gebasseerd op een poeder en een vloeistof.Door een penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Daarmee modelleer je de kunstnagel. Het acrylsysteem hardt uit door blootstelling aan de lucht. Als de laag droog (hard) is, vijl je de nagels in model en breng je een glanslaag aan.Acrylnagels worden vooral gedragen door mensen die veel in het water zitten (kapsters) of een beroep uitoefenen waar ze de handen veel bij gebruiken,een bepaalde sport beoefenen (b.v basketbal of handbal,paardrijden enz,) of bij hele erge nagelbijters.

 

   acryl methode

 

 

 

GELNAGELS

Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd in een aantal lagen. Iedere laag wordt hard door enige minuten in een lamp met ultraviolet licht te houden. De uv straling in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw huid wordt ook niet bruin door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en breng je een glanslaag aan.

70% van onze klanten hebben gelnagels.

 Gelmethode.


De behandelingen acryl of gelnagels  duren ongeveer anderhalf uur.

HET OPVULLEN.

Na ongeveer drie weken is het tijd om de kunstnagels te laten opvullen.

De kunstnagels gaan groeien en men krijgt een uitgroei randje bij de nagelriemen ,of de nagels gaan een beetje loszitten.Bij iedereen groeien de nagels verschillend.de een kan maar twee weken weg blijven, de ander drie maar er zijn ook klanten die wel vijf of zes weken weg kunnen blijven.

Dit heeft ook te maken met , of u als klant de kunstnagels goed verzorgd.

Wegvijlen van het uitgroei randje is heel belangrijk als u dit regelmatig doet kan u veel langer met uw kunstnagels doen.Bij terugkomst worden alle losse stukjes en de uitgroeirand weer helemaal weg gevijld en platgemaakt.Hierna komt de methode er weer over heen en zal de kunstnagel er weer als nieuw uitzien. 

 

 Gellak of gelpolish.

 

De nieuwe sensatie van nagels lakken speciaal voor diegene die wel een versteviging willen maar geen kunstnagels willen op hun natuurlijke nagels .

Gellak is een dikke nagellak op gelbasis deze lak  blijft tenminste 3 tot vier weken zitten.

Ook mogelijk op de teennagels.

 

U vind het altijd moeilijk om een model voor uw nagels te kiezen ?

Hieronder vind u alle modellen die mogelijk zijn.

 

38127091-Different-nail-shapes-Fingernails-fashion-Trends-Stock-Photo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.