Vakbekwaam en professioneel
Home » Cursus Tanden bleken

Cursus Tanden Bleken

De Cursus                                            71819293_499198660914391_4755947445844705280_o.jpg

 

Roken en het drinken van koffie of thee zorgen voor verkleuringen aan de tanden. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander, ook leeftijd speelt een rol bij verkleuring van de tanden Niemand vindt het leuk om zich met een zichtbaar verkleurd gebit te tonen. Sommigen ervaren zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen. De stralende lach is er al , nu de tanden nog.

De tandenbleekcursus biedt de kans om met een korte en veilige behandeling zonder waterstofperoxide weer een stralende, witte lach te bezitten. 

Tijdens deze cursus tanden bleken leert u op een veilige manier tanden te bleken met behulp van een bleekgel en een speciale lamp die de tanden een aantal tinten lichter zal maken. U dient zelf voor deze cursus voor twee modelen te zorgen.

 

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in de schoonheidsbranche en de tanden bleek behandelingen wil aanbieden.

Zonder een cursus en voldoende training is het niet mogelijk om een juiste behandeling uit te voeren of de gewenste resultaten te behalen.

Wij raden deze cursus aan zodat je zelfverzekerd, hygiënisch, zorgvuldig en met de beste resultaten de behandelingen kunt uitvoeren.

Na deze cursus kun je altijd op ons terugvallen voor vragen en/of feedback.

 

Deze praktijk gerichte cursus  duurt  één dagdeel (circa 3 uur) en is gericht op behandelaars, werkzaam in schoonheidssalon of beautysalon, en startende ondernemers.

De cursus Tanden Bleken is een 1-op-1 cursus waarin u als enige deelnemer alle aandacht van ons krijgt. Wij adviseren om twee modelen mee te nemen. Voorkennis is niet vereist; alle aspecten van peroxidevrij bleken worden in de cursus behandeld.

 

Indeling Cursus

 

Hoe ziet de cursus Tanden Bleken eruit? Aan het begin leert u met behulp van het cursusmateriaal de theoretische basis van cosmetisch tanden bleken.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

- Waterstofperoxide versus non-peroxide bleken
- Verschil beautysalon-tandartspraktijk
- Kleurbepaling tanden- Verwachtingspatroon en resultaat

- Behandel methodes
- Voorbehandeling
- Bitje versus mondspreider
- Aanbrengen van de bleekgel
- Nazorg

 

                                                                    5da75e5210.jpg

 

 

 

 

 

Zelf aan de slag

Na het theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag. U leert de fijne kneepjes van het vak van de opleider. Naast het goed en precies aanbrengen van de gel, leert u ook om zo efficient mogelijk te werken. Hierdoor houdt u de kosten laag. Na afloop bent u in staat om de juiste diagnose te stellen en de behandeling goed, veilig en efficiënt uit te voeren. All Cosmetics hanteert een persoonlijke en praktische benadering, waardoor u zich gericht ontwikkeld tot een volwaardig tandenbleek specialist.

 

Kosten cursus

 

Kosten € 225,-   U maakt gebruik van ons materiaal tijdens de cursus.

 


Bij aanschaf van een starterspakket  t.w.v   850,- is de cursus tanden bleken GRATIS!!

 

Starterspakket :

Het Tanden Bleken Basis Starterspakket bevat:  fjwwbnl_public_v_c_v_temp-eppddmjdzelnfwdrywla_yiqqa4_5da64baaa0.png

  • Cursus tanden bleken 
  • Bleeklamp
  • 2  Bleeksets   goed voor 10 bleeksessies van 20 minuten
  • shade guide
  • 1 veiligheidsbril
  • certificaat Tanden Bleken

 

Wilt u meer informatie over de cursus tanden bleken, of u wilt zich inschrijven voor de cursus tanden bleken,  klik dan op onderstaande cursus tanden bleken link.